Leven en sporten met een handicap

Onze sporters hebben in de loop der jaren al heel wat ervaringen opgedaan in hun leven met een handicap. Graag delen zij deze ervaringen met jou om je te inspireren en je te informeren. En misschien kunnen ze je antwoord geven op vragen die je hebt. Hoe gaat het leven met een handicap er nu écht aan toe?!

Flip neemt je mee op zijn reis naar Zuid-Amerika en vertelt hoe dat dan allemaal gaat als je allebei je onderbenen mist. Lees het hier

– Het leven van een kind met maar 1 arm. Over aannames en vooroordelen. Bij activiteiten en sporten is er al snel het idee dat je iets niet kan. Maar het tegendeel is vaak waar. Noëlle vertelt er meer over. Hier kun haar verhaal lezen.

– Waarom zou je niet aan dingen mee mogen doen als je je arm of been mist? Marlene vertelt over haar jeugd en hoe ze hier mee om ging. Hier kun haar verhaal lezen.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je meer informatie over TP/A, wil je een keer komen trainen, heb je een specifieke vraag of wil je iets leuks met ons delen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners en suppliers

Team Para Atletiek wordt geholpen en ondersteund door partners (sponsors), suppliers en supporters. Wil jij als organisatie of als individu ook onze atleten helpen om hun dromen waar te maken? Join the Team!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Statutair gevestigd in Amsterdam houdt de Stichting Para Atletiek kantoor in Haarlem:
Lange Raamstraat 1, 2011 ZV Haarlem
ABN-AMRO: NL 83 ABNA 0246737093
KvK: 69909326
RSIN: 858061715